Beste wensen!?!

Eljada geeft u de beste wensen voor 2018!

Misschien nogal logisch denk je, dat doen bedrijven wel vaker. Maar nu zit er wat bijzonders achter.
Beste wensen wil namelijk zeggen dat we het beter voor hebben en dat we graag iets beters willen geven. Dit is nou ook precies de reden geweest dat we in de zomer van 2017 zijn begonnen met www.eljadafashion.nl. We wilden namelijk iets beters geven.

We willen namelijk ook dat het beter wordt in de kledingindustrie, dus zouden we natuurlijk meer eerlijke kleding op de markt willen hebben.
Toen we nog op zoek waren naar deze kleding voor onszelf viel het ons gewoon enorm tegen hoe duur en bovenal hoe weinig eerlijke kleding er te vinden was in Nederland. Al snel was het idee geboren om met onze webshop te starten. De realisatie daarvan duurde wel wat langer.

Ons doel was niet dat wij hier zelf rijk van zouden worden (hoewel dat altijd leuk zou zijn), maar juist dat we fair fashion zouden maken. Eerlijke kleding voor een betaalbare prijs. We zijn daarom bewust gestart met een klein assortiment van eerlijke shirts en een enkele eerlijke tas. Allemaal met positieve quotes. In dit jaar willen we dat ook graag blijven aanbieden, maar we gaan ook ons fair fashion assortiment uitbreiden met ander soortige kledingstukken, maar ook met andere prints.

Hierdoor hopen we ook echt de beste wensen door te geven. Namelijk dat nog meer mensen bezig gaan met het kopen van fair fashion kleding en dat wij dat ook aan nog meer mensen kunnen aanbieden.

Natuurlijk blijft het zo dat eerlijke kleding meer kost dan de zogenaamde grijze kleding, maar omdat we toch de beste wensen willen geven gaan we daar wat aan doen. Ons goede voornemen is dat dat we meer mensen aan eerlijke kleding krijgen en daarom bieden we een tijdelijke korting aan van 10% op onze gehele fair fashion kledinglijn!

Gebruik daarvoor de kortingscode: #NewYearsResolution en krijg daarmee de hele maand januari 10% korting op je aankoop bij www.eljadafashion.nl. Daarnaast krijg je bij elke bestelling in januari ook een unieke kortingscode die het hele jaar 2018 geldig is!

Beste wensen,

Eljada Fair Fashion

No comments yet.

Geef een reactie

ELJADA FASHION