About us

Wij zijn Eljada Fashion!

Wij houden van fashion, maar ook van fair. We willen graag een positieve boodschap uitstralen en niet alleen met woorden. We willen positiviteit onderdeel laten zijn van het productieproces van onze kleding. Daarom dat we ook graag willen dat de arbeidsomstandigheden goed zijn van alle werknemers, degenen die de shirts maken, degenen die ze bedrukken en degenen die ze verkopen. Hierdoor kun jij met een gerust hart onze kleding dragen.

Eljada begon in 2011 als een sieradenbedrijf en heeft sindsdien veel sieraden geproduceerd voor particulieren, bedrijven en organisaties. Al heel vroeg in ons bedrijfsleven begonnen we sieraden te maken voor goede doelen, voor mensen die het minder goed hadden dan wij.
We wilden al heel lang iets meer doen, dan “alleen” goede doelen steunen. We wilden een eerlijke lijn opzetten.

Hieruit kwam het idee voort om eerlijke kleding te gaan produceren met een positieve boodschap. Eljada fashion is daarvan het resultaat. Eerlijke en positieve kleding voor mens en milieu. Dit betekent dat al onze kleding onder eerlijke omstandigheden is gemaakt en dat dit ook wordt gecontroleerd. Daarnaast werken we veel met bio-cotton of andere ecologisch betere stoffen, zodat er minder uitstoot en gifstoffen vrij komen. Naast dat dit beter is voor het milieu, maakt dit de werkomstandigheden nog een stukje beter.

Wil je nou nog meer van ons weten? Neem dan even contact met ons op.

ELJADA FASHION